Gaming Pc me high Frame dhe low budget ? Leave a comment

Per te gjithe te apasionuarit te lojrave ” Battle Royale” si Apex , PubG , Fortnite etj . Tashme eshte e mundur ti luani keto lojra me nje nga ofertat tona ne Planet Computer .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *